Pataniscas. Pataniscas (Salt Cod Fish Fritters) is a delicious typical Portuguese petisco made from a mixture of cod with a dough that contains flour, egg, chopped parsley, onions, and salt. It can be served as a starter or as a main course (usually with a side dish of brown bean rice or tomato rice). Pataniscas are a typical, soul food dish from the Estremadura region of Portugal, which is the coastal area of the greater Lisbon, Leiria, and Setúbal districts.
Nestled in the city of Vouzela, next to the "magic mountains" of Vouga-Caramulo Nature Park, is family-owned restaurant Margarida. This popular gem attracts locals and visitors alike with its authentic Portuguese and Mediterranean dishes and convenient location in what many consider the heart of Portugal. Order: The parsley-flecked pataniscas de bacalhau arrived unceremoniously on our table at room temperature—but they tasted wonderful, a little sweet, a little salty, fresh and comforting.
Ingrédients de pataniscas :
- Vous avez besoin morue.
- Préparer œufs.
- Fournir persil.
- Fournir oignon.
- Vous avez besoin farine.
- Préparer poivre.
- Préparer huile pour frire.
Pataniscas pas à pas :
- Dessaler la morue.. et la cuire 10 minutes au cookeo.
- Mélanger la morue les œufs persil oignon la farine le poivre.
- Et frire des petites omelettes.
Un bon plat fait maison est l'exemple que tout le monde garde à l'esprit. L'utilisation de ces Pataniscas recette pour améliorer votre cuisine coïncide avec celle d'un athlète qui continue de s'entraîner - plus vous le faites, mieux vous vous améliorez, apprenez le plus possible sur la préparation des aliments. Plus vous avez de recette, plus vos repas seront certainement meilleurs.
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